Sušené salámy, sušená masa
Tepelně neopracované masné výrobky.
Naše salámky zrají přirozeně od tří týdnů až klidně dvanáct měsíců. Tento přirozený způsob sušení, při kterém ztratí až padesát procent původní hmotnosti, dává našim výrobkům jedinečné aroma a vzhled. Inspirací pro nás jsou výrobky z celého světa. Originální výrobky jezdíme ochutnávat do zahraničí k místním malým výrobcům a přetváříme je dle fantazie a dostupných ingrediencí tak, aby podstata výrobku zůstala zachována. Vznikají tak jedinečné výrobky s naším nezaměnitelným podpisem.
Příspěvky
Hrobská Kulenova seka (Kulenova sestřička)
Ochutnali jsme tento místní tradiční výrobek na ,,Sremska Kulenijada" která se pořádá již řadu let ve vesnici Erdevik v Srbsku a dále pak v Chorvatsku ve vesnici Bošnjaci od místního výrobce Obitelj Lenić. Pokud je Kulen v tenčích střívkách, pak se mu říká sestřička.
Hrobská sušená roštěná - Ramstek
Ochutnali jsme tento místní tradiční výrobek ve městě Visoko v Bosna i Hercegovina od místního mistra uzenáře Edin Babić.