O nás
Rodina Holých má tradici řeznictví ve městě Hrob od počátku 20. století.
Novodobá historie se datuje na začátek roku 1990 v bývalé prodejně maso - uzeniny v ulici Duchcovská 10.
V současné době působíme v původních zrekonstruovaných prostorech bývalého ,,koňského řeznictví" v ulici Krátká 125 a 359. Specializujeme se na výrobu uzenin a specialit s vysokým podílem masa a s důrazem na ruční řemeslnou práci. Při výrobě produktů používáme i netradiční ingredience jako jsou lanýže, černý česnek a vzácné druhy pepřů. Při výběru surovin upřednostňujeme lokální dodavatele a velice si zakládáme na přátelských obchodních vztazích.
Nakupujeme a prodáváme maso od předních českých dodavatelů. Veškeré maso necháváme zrát v zázemí naší provozovny. Zboží je expedováno z provozovny ve městě Hrob, které spadá pod dozor Krajské veterinární správy pro Ústecký kraj, Inspektorát Teplice, veterinární registr. číslo 4811. Splňujeme podmínky HACCP. Zásobujeme školy, školky, závodní jídelny a restaurace i soukromé osoby.
Od září 2013 jsme rozšířili naši činnost o výrobu tepelně opracovaných masných výrobků a specialit, které uvádíme na český trh pod hrdým názvem HROBSKÉ UZENINY.
Od září 2020 jsme rozšířili svou výrobu o tepelně neopracované masné výrobky.
Naše výrobky jsou vyráběny pomocí nejmodernější technologie, uzeny jsou tradičním způsobem v udírně s přímým topeništěm. Jemnou chuť docílíme uzením na dubovém a bukovém dříví. Bezpečnost této úpravy pravidelně ověřujeme odběrem vzorků a jejich testováním v akreditované laboratoři.